Totalt antall sidevisninger

Sweet.... :-)


Jeg er nødt til å slå ett slag for "Nigellas sjokolademousse" for den er bare helt fantastisk! :-)

Vi får gjester i morgen og da skal det serveres "Kristin's kyllingform" til hovedrett og Nigellas mouse til dessert! Det beste med den mousen er at den er så enkel å lage. Ikke noe kliss med gelantin osv. Bare en kjele og en bolle som trengs! MEN, utfordringen ligger i å ikke blande den varme blandingen for fort med den kalde kremen! En gang var jeg litt for rask og da ble mousen litt klumpete - må prøve å unngå det i morgen! :-)

Nigella’s raske sjokolademousse
Ingredienser: (til 6 personer)

150 g marshmallows
50 g usaltet smør
250 g mørk sjokolade, minimum 70% kakao
60 ml varmt vann

3 dl kremfløte
1 ts vaniljesukker

Fremgangsmåte:
Del marshmallows i halve, og legg i en stor kjele. Tilsett smør. Del sjokoladen i små biter. Tilsett det varme vannet og varm opp alt sammen til alt er smeltet. Ta kjelen av varmen.

Pisk kremen med vaniljesukker og fold inn i sjokoladeblandingen til alt er blandet.

Hell over i 6 små glass, og dekk med plastfolie. Settes i kjøleskapet for å stivne, tar ca 3 timer.

4 kommentarer:

Tonje sa...

Åhh, det hørtes godt ut, og heller ikke så vanskelig å lage. Må prøve en dag :)

Tonemor sa...

Dette hørtes utrolig godt ut Kristin:) Tror nok jeg må prøve dette en dag ja! Ha en fin fin uke!!

Tonemor sa...

Dette hørtes utrolig godt ut Kristin:) Tror nok jeg må prøve dette en dag ja! Ha en fin fin uke!!

Tambern sa...

Heisann!
Er det mulig og få oppskriften på kylling-formen din? Syns og huske at jeg har spist den hjemme hos deg en gang, men husker ikke helt hvordan den ble laget....