Totalt antall sidevisninger

Ett kapittel er over....

I går var det finale i Korslaget i Aurskog-Høland kommune, og for å ta det siste først: Nei, Team Aurskog (som faktisk fulgte reglene som ble satt for dette korslaget - i motsetning til andre) gikk ikke av med seieren men vi hadde utrolig gøy på scenen! I tillegg leverte vi, i følge mange i publikum, ett av kveldens to beste innslag! Taket på Bjørkelangen Sportshall løftet seg nesten når vi hadde tatt siste tone i Glee sin versjon av sangen Lean On Me. Og bare for å si det også; det var ikke ett enkelt arrangement vi hadde på den sangen så applausen var faktisk vel fortjent! Det har vært noen morsomme, men slitsomme måneder med øving, men opplevelsen av å stå på scenen foran 800 i salen gjør alle timer med jobbing verdt det! 
Vi får en DVD litt senere, men dere kan høre våre to sanger her. Lyden i salen var MYE bedre så ikke heng dere opp i at det høres surt ut her!
https://www.facebook.com/video/video.php?v=2003275075028&comments

1 kommentar:

Marie sa...

sv: nå kom i alle fall kommentaren igjennom! :) så herlig at dere fikk bestilt kretatur! det kommer nok til å bli fantastisk :)