Totalt antall sidevisninger

Plaster på såretTil de av dere som leste mitt forrige innlegg om manglende folkeskikk (http://lotteruds.blogspot.com/2011/10/manglende-folkeskikk.html) så vil jeg informere om at den aktuelle banken har lagt seg helt flate og kompensert oss for billettene til konserten! Banksjefen sendte meg en lang mail hvor han beklaget veldig samt at han ringte meg mandagen etter konserten og nok en gang beklaget. Apology accepted :-)

3 kommentarer:

Tonemor sa...

Bra jobba Kristin.
God helg til deg:)

Runa sa...

Leste banken om det på bloggen, eller kontakta du de? Snilt av deg og ikke nevne firmanavn da. ;)

Vi fikk igjen for togbillettene våres fra i sommer. Da jeg endelig skulle ta toget over fjellet til Bergen, brant det i en tunnel og vi måtte ta buss på en humpete vei. Jeg sendte en snill-sint-mail og fikk alle pengene tilbake. Service! :)

Kristin sa...

Runa; Jeg sendte blogg-linken til banksjefen, samt at jeg skrev noen linjer til i den mailen. Jeg lot det gå ett par dager før jeg skrev mailen, men jeg kjente at dette irriterte meg såpass at jeg ville si i fra om at jeg syntes oppførselen var helt håpløs. Hørte faktisk i går ei som hadde vært på samme konsert og syntes uroen på de to første radene var ødeleggende for hele opplevelsen, samt at kulturhuset i følge banksjefen også hadde fått en henvendelse i ettertid. Så det var jo ikke bare oss som reagerte!