Totalt antall sidevisninger

Hvitløkshjulet


Jeg har blogget om dette fantastiske hvitløkshjulet tidligere, men den er så utrolig bra at den fortjener å bli nevnt igjen! Jeg blir bare mer og mer glad i den, og kommer aldri til å gå tilbake til vanlig hvitløkspresse!

Kjøp det her: http://www.enklereliv.no/productDetails.aspx?pId=2901

Sagt om hjulet:
Smart oppfinnelse som gjør kutting av hvitløk enklere!
Hvitløk er en fristende grønnsak, men kan ofte være vanskelig å kutte og setter igjen sterk lukt på hendene. Med denne hvitløkskutteren vil hvitløken kuttes enkelt opp.

Hvitløksbåter eller hvitløksfedd legges i åpningen på kutteren. Inne i kutteren er det knivblader og ved rulling av hjulene blir løken kuttet opp. Produktet er svært enkelt i bruk ved at hjulene rulles frem og tilbake. Man velger selv hvor fint hakket hvitløken skal være og selve prosessen tar bare få sekunder.

Bruk av dette produktet vil spare deg for vond lukt og rennende øyne, og resultatet er en perfekt hakket hvitløk. Hjulet er utformet i plast og slitesterkt, rustfritt stål og kan enkelt vaskes i oppvaskmaskin.

Dette produktet er meget brukervennlig og er den perfekte gave for den som har alt. Meget smart hjelpemiddel som raskt har utviklet seg til å bli et av våre mest solgte produkter!

2 kommentarer:

Linda :-) sa...

Hvitløken skal kuttes og aldri presses. Da blir den så sur... Så dette så egentlig veldig bra ut! Hvordan er den å rengjøre??

Kristin sa...

Det er det geniale med hjulet - den bare skylles i varmt vann! :-)