Totalt antall sidevisninger

Wallmans Salonger


Etter å ha hørt om Wallmans Salonger i Oslo helt siden de startet opp i 2001 var det i går endelig min tur til å se og oppleve showet på Sagne! 

Kvelden startet med ca 20 minutter i en garderobekø som "ingen ende ville ta"! Som ansatt i en logistikk bedrift kan jeg med en gang si at her har Wallmans noe å lære! Dessuten så var foajeen alt for liten til å ta i mot så mange folk på en gang, hvorav noen i den nevnte køen, andre på vei til do, andre på vei inn i salongen/salen og noen i kø til baren! Men, når vi først var på plass inne i salen hadde vi riktig så god utsikt til scenen og umiddelbart ble vi ønsket velkommen av Eirik, en av de syngende artistene. Kvelden ble så en blanding av matservering og flotte musikalske innslag.

For min del var tapas og Carpaccio til forrett ingen "høydare", men fisken jeg fikk servert til hovedrett var god, og det samme var desserten. Vi ble kanskje litt stresset av at servitøren var "all over the place" og at han ved flere anledninger glemte vår bestilling av drikkevarer men pytt, pytt - han var nå så hyggelig og flink til å synge. Og apropos flink til å synge; vi var vitne til noen meget bra vokalprestasjoner!! Det skal de ha.

Men, det som kanskje var mest imponerende var Johan Welton! For en artist!! Ta en titt på denne linken og se NOE av det vi fikk servert: http://www.youtube.com/watch?v=Y3dAqrgEzec

Det koster en del å være en kveld på Wallmans Salonger, men det er på en måte verdt det for det er en litt unik opplevelse!

Ingen kommentarer: